Vedonlyönti

HomeVedonlyönti
Lyö vetoa ja voita rahaa Vedonlyönti sanan alkuperä tulee urheilusta, se on yleinen nimi veikkaus peleille joissa lasketaan pisteitä esimierkisi maaleja ja yleisesti voittaja valitaan lopputuloksen seurauksena. Erillaisia vedonlyönti mahdollisuuksia ja tyylejä on monia. Lähes jokaisesta maailman urheilulajista ja pelistä on mahdollista lyödä vetoa. Tämä on erittäin vanha tapa saada lisää jännitystä elämään tai tienata pari ylimääräistä euroa samalla kuin katselee jalkapalloa. Osalle tämä on elämäntapa tai jopa ammatti, vedonlyönnin ammattilainen on usein sellainen ihminen joka nauttii urheilun katsomisesta todella paljon ja tietää kaiken esimierkiksi jalkapallosta.

Amatööreistä ammattilaisiin

Hän käyttää omaa tietämystään hyväksi etsiessään sopivia keroimia ja laskee todennäköisyydet sekä huomioi mahdolliset loukkaantumiset ja niiden vaikutuksen pelin kulkuun. Ammattilaiset käyttävät myös paljon aikaa täydellisen kertoimen löytämiseen. Ihmiset ovat lyöneet vastakkain vetoa jo tuhansia vuosia, jo antiikin Roman aikana, cladiaattori turnauksissa oli rahvaan yleisimpiä hupeja lyödä toisiaan vastaan vetoa, kuka kuolee ensinmäisenä ja kuka jää eloon. Historiassa on myös paljon muita merkintöjä vedonlyönnistä ympäri maailmaa. Ranskalainen tutkija ryhmä löysi todisteita että jopa neanderilaiset ihmiset pelasivat erillaisia pelejä palkintona liha tai naiset. Tämä löytö todistaa että vedonlyönti on ihmisen dna:ssa ja uhkapelit kuuluvat ihmisen perusluonteeseen.

Miten harrastaa vedonlyöntiä netissä?

Vedonlyönti netissä, nykyään yleisin tapa veikata on vedonlyönti netissä. Internetissä pelaaminen on niin yleistä että tutkimusten mukaan jopa 80% kaikista eurooppalaisista ja pohjoisamerikkalaisista 18-35 vuotiasta miehistä on pelannut urheiluvedonlyöntiä jossain vaiheessa elämäänsä.

Live jääkiekko ja jalkapallo

Jos uhkapelit kiinostavat on vedonlyönti netissä helppo tapa aloittaa pelaaminen, yleisimpiä pelejä mitä pelataan on erillaiset urheilu lajit kuten jalkapallo live, jääkiekko live, nhl, ravit, salibandy, Vedonlyöntiä netissä ja onlinessaufc, nyrkkeily, pesäpallo, rugby, kriketti, baseball, pyöräily ja yleisurheilu. Netissä pelatessa yksi hyvä ominaisuus on että suurin osa vedonlyöntitoimistoista antaa sinulle vaihtoehdon pelata kaikkia kohteita niin sanottuna yksityiskohteena eikä pelkästään paketteina. Tämä auttaa vedonlyöjää löytämään juuri itsellensä sopivimmat kohteet. Toinen loistava puoli online vedonlyönissä on että pelitoimistot ovat auki ympäri vuorokauden ja kohteita aukeaa jokapuolella maailmaa 24-tuntia päivässä ilman taukoja. Kohteita on myös todella helppo löytää ja lyödä lukkoon. Erillaisia pelityylejä on myös monenlaisia, Suomessa yleisimmät näistä ovat ehdottomasti Pitkäveto, 1-2x Pitkäveto, Vakioveikkaus, Sökö, Vakio 1, Pokeri, Voittajaveto, Totals, Tulosveto, Moniveto, Handicap- Tasoitusveto, Supertripla ja Superkaksari.

Vedonlyönti bonus - mistä parhaat bonukset?

Yleisesti ottaen  bonuksia jaetaan  ensitalletuksen yhteydessä (vedonlyönti aloitusbonus) samalla tavalla kuin muissa netticasinoissa. Summat vaihtelevat ja se riippuu aina tämän hetkisestä bonuskampanjasta mitä sivu juuri sillä hetkellä tarjoaa. Normaalisti bonukset pyörivät prosentuaalisesti 100% - 200% talletetusta summasta, mutta jotkut voivat antaa enemmänkin. Eli toisin sanoen jos talletat 10 euroa saat kaupanpäälle toiset 10e jos kyseessä oli 100% sopimus, rahoja ei kuitenkaan voi yleensä ottaa heti talteen, vaan ne kierrätetään sivustolla useita kertoija Verkon paras vedonlyönti bonusennenkuin ne voidaan palauttaa tilillesi. Kierrätys tapahtuu noin 2-10 kertaa, riippuen veikkaus kohteesta ja sivusta missä vedot lyötiin.

 Veikkaus vihjeet ja vinkit

Mielestäni tärkein asia veikkaukseen tai vedonlyöntiin ryhtyessä on veikkaus vihjeet ja vedonlyöntivihjeet. Erinäköisiä vedonlyönti vihjeitä ja vinkkejä voi löytää netistä tai sanomalehdestä joskus jopa kuulla muilta ihmisiltä tai alan ammattilaisilta. On myös olemassa monenlaisia blogeja joissa vedonlyönnin ammattilaiset  jakavat ilmaisia vihjeitä lukijoilleen. Eniten Suomalaisia on kiinostaneet pelivihjeet ovat pitkävetovinkit ja ravivihjeet,varsinkin vermon ravirata ja teimon ravirata päivinä ravivihjeet käyvät kaupaksi ilman ongelmia. Kiinostavia vihje kohteita on myös live jalkapallo ja live jääkiekko vinkit. Parhaimmat vinkit saat aina niin sanotuilta (inside man) sisäpiirin miehiltä. Heillä saattaa olla jotain niin sanottua julkaisematonta salaista tietoa jota muut tavalliset vedonlyöjät eivät ole saneet, jos korvillesi kantautuu tälläistä tietoa kannataa se ottaa talteen ja käyttää hyväkseen.

Löydä tietoa ja käytä ne hyväksesi

Tieto voi olla mitä vain mikä saattaisi helpottaa urheilijaa tai urheilujoukkuetta voittaamaan tai häviämään tai jotain mikä saattaisi vaikuttaa pelin lopputulokseen. Yleensä nämä sisäpiirin salaiset vinkit liittyvät loukkaantumisiin. Joku hieroja vaikka kertoo kaverilleen saunaillan päätteksi että HJK:n paras hyökkääjä on loukannut polvensa juuri ennen finaalia tai vaikka nyrkkeilijän nutritionisti kertoo kavereilleen että nyrkkeilijällä on ollut ongelmia painon kanssa ennen ottelua. Tälläistä tietoa hyväksikäyttämällä saatta saada niin sanotusti etulyöntiaseman muita veikkaajia kohtaan ja kertoimet ovat sinun puolellasi. Osa isoista vedonlyöntisivustoista jakaa myös omia vihjeitä sivuillaan kuten unibet vedonlyönti ja suomen veikkaus.fi (veikkaus oy). Myös osalla Suomen suurimmista iltapäivä lehdistä on ollut omat vihje palvelut kuten is vihjeet (iltasanomat).

Mitä ikinä pelaatkin pelaa se oikein

Parhaat pitkävetovihjeet ja monivetovihjeet löydät useimmiten veikkaus.fi ja paf vedonlyönti sivustolta, sama sivu on myös hyvä paikka tarkistaa jalkapallo live tulokset ja live baseball tulokset sekä nhl live tuloksia. On myös olemassa monia pieninpiä lehtiä jotka jakavat veikkausvihjeitä näistä parhaat ovat mielestäni urheiluveikkaus lehti ja netissä toimiva vihjeparatiisi.com Liikkeellä on myös paljon ns. väärää tietoa jota laitetaan kiertoon kertoimien parantamiseksi omalle kohtelle. Ole siis tarkkana äläkä usko kaikkea mitä kuulet vaan tee itsekkin taustatieto tutkimusta tai kysele kavereiltasi ja tutuiltasi asiata, jotta saat mahdollisiman monta mielipidettä ja näät kohteen kannattavuuden monesta eri näkökulmasta.

Mistä löydät parhaat kertoimet?

Tärkein asia ja asia mihin koko vedonlyönti perustuu ovat  kertoimet. Kertoimet kertovat sinulle millä prosentilla voitat sijoittamasi rahat takaisin ja mihin kohteisiin olisi järkevintä sijoittaa. Valitse parhaat kertoimetKertoimet ovat periaatteessa todennäköisyyksia käänteisenä. Jokaisessa vedonlyöntikohteessa on olemmassa erillaisia keroimia yleisesti ne ovat voitajalle tai tasapeliin, myös erillaisia tasoituksia ja erikois vetoja on olemassa kuten plus kahden maalin tasoitus kerroin yms. Pitkäveto kertoimet ja tulosveto kertoimet ovat ylivoimasesti kysytyinpiä Suomen markkinoilla, niitä kysellään pyöritellään ja hyviä kertoimia etsitään päivittäin suomalaisilla R-kioskeilla ja veikkaus pisteissä ympäri maata.

Suosikki vai underdog?

Voittaja suosikin kerroin on aina pienempi kuin altavastaajan (underdog) jos toinen joukkue on paljon parempi ja sen mahdollisuudet voittoon ovat suuret on kerroin aina pieni, ei kuitenkaan ikinä alle yksi. 1,1-1,3 ovat yleisimmät kertoimet suosikille. Altavastaajan kertoimet saattavat taas olla mitä vaan 1.5-100 riippuen pelistä mitä pelataan, pelityylistä ja monista muista asioista. Maailmassa on niin paljon erillaisia vedonlyöntisivustoja että jotkut ovat keksineet etsiä samasta kohteesta kaksi täysin samaa kerrointa molemmille puolille tätä kutsutaan surettamiseksi (sure bet). Eli periaatteessa  vaikka jalkapallossa esim. Real Madrit vs Barcelona lyöt 1000 euroa Realin puolesta 1.1 kertoimella ja toisella sivulla 1000 euroa Barcan puolesta 1.1kertoimella, näin voitat varman 100 euroa. Pidä kuitenkin huoli että pelaat kohdetta missä tasapelimahdollisuus ei ole olemassa, muuten saatat hävitä tuplasti sijottamasi summan.

Lopuksi

Lopuksi vedonlyönnistä voisi sanoa että se on hauska ja mukava ajanviete ja tuo sinulle vähän jännitystä normaaliin arkeen. Vetoa voi lyödä mistä vain aiheesta ja summat voivat olla mitä vain tai voit lyödä vetoa vaikka tiskivuorosta. Jos olet vannoutunut penkkiurheilija ja sinulla on pari euroa ylimääräistä rahaa taskussa, suosittelen sinulle parin euron sijoitusta vaikka pitkävetoon. Älä kuitenkaan pelaa yli varojesi ja jos huomaat että vedonlyönti alkaa olla ongelma kannattaa se lopettaa. Nauti ja pelaa kohtuudella.    
image
https://www.eks.fi/wp-content/themes/blake/
https://www.eks.fi//
#50CCB3
style1
paged
Loading posts...
/home/uptoyou7/public_html/eks.fi/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.eks.fi/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
on
off